Bemanning av sjuksköterskor i Sverige

Välkommen till Firouz AB, vi är ett bemanningsföretag som erbjuder personal inom vård och omsorg över hela Sverige. Firouz AB är nya inom bemanning men har erfarenhet inom vården sedan 2000. Kontakta oss om ni är i behov av Undersökterskor eller Sjuksköterskor.

Kontakta oss idag

Sjuksköterska

Farouz AB är specialiserade inom uthyrning och bemanning av erfarna sjuksköterskor inom vård och omsorg. Vi åtar oss uppdrag inom både den privata- och offentliga sektorn. För att erbjuda den bästa personalen på marknaden ser vi till att våra anställda blir hörda och får frihet att utbilda och utveckla sig inom sin roll. Vi tror på att vi som arbetsgivare gynnas av att våra anställda känner att vi lyssnar och ser till deras bästa.

Vi skräddarsyr både långsiktiga som kortsiktiga lösningar och anstränger oss för att matcha ert behov inom vård och omsorg.

Som kund hos oss får ni ett personligt bemötande och en tilldelad kontaktperson under hela perioden. Vårt mål är att på bästa sätt leva upp till era önskemål och leverera det ni söker. Den personliga kontakten är viktig för oss och vi besöker gärna er verksamhet för att höra mer om just ert behov.

För mer information, vänligen kontakta oss.

Skicka en intresseanmälan idag

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss via formuläret här på sidan eller via telefon. Du hittar alla kontaktuppgifter genom att följa länken nedan. 

Kontakta oss

Vill du jobba med oss

För dig som är intresserad av att börja jobba hos oss hittar du all information genom att besöka länken nedan. Där hittar 

Jobba hos oss