Firouz bemannar Sverige inom Vård och Omsorg

Välkommen till Firouz AB, vi är ett bemanningsföretag som erbjuder dig roliga och spännande uppdrag inom vård och omsorg över hela Sverige. Är du Sjuksköterska eller Undersköterska kontakta gärna oss så kan vi under ett personligt möte presentera vår modell och varför just du ska börja hos oss.

Kontakta oss idag

Om oss

Firouz AB är specialiserade inom uthyrning och bemanning av sjuksköterskor, undersköterskor och fysioteraputer som är verksamma inom vård och omsorg. Vi åtar oss uppdrag både inom den privata- och offentliga sektorn. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi anpassar alltid uppdraget efter era önskemål. Vi har alltid som mål att alla långsiktiga och kortsiktiga lösningar matchar ert behov av såväl konsulter som service.

Alla anställda hos Firouz AB genomgår en grundlig rekryteringsprocess med telefonintervju, personlig intervju, referenstagning och kontroller av intyg för att säkerställa att våra konsulter levererar den höga standard som vi eftersträvar.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss via formuläret här på sidan eller via telefon. Du hittar alla kontaktuppgifter genom att följa länken nedan. 

Kontakta oss

Letar du efter personal

För dig som är i behov av sjuksköterskor eller undersköterskor till din verksamhet, är du välkommen att läsa mer genom att besöka länken nedan.

Bemanning inom vård och omsorg

Vill du jobba med oss

För dig som är intresserad av att börja jobba hos oss hittar du all information genom att besöka länken nedan. Där hittar 

Jobba hos oss